Hardware engineering

Onze tekenkamer denkt graag me uw project mee en zal zijn expertise inzetten om uw proces op z’n best te laten presteren.
Hiervoor wordt gebruik gemaakt van ePlan Propanel waarmee eerst een virtual proptype wordt gemaakt van het paneel alvorens deze door de panelenbouw afdeling wordt geassembleerd.

Lees meer.

Paneelbouw

In onze ruim opgezette panelbouw afdeling worden allerlei soorten panelen worden geassembleerd. Van seriematige projecten tot en met UL-panelen kunnen wij hier assembleren.
Hiervoor gebruik gemaakt van een modern ingerichte werkplaats waarbij alle mechanische bewerkingen op een Rittal Perforex machine worden uitgevoerd.

Lees meer.

UL-paneelbouw

Wij zijn door Underwriters Laboratories (UL) erkend als UL-panelshop en mogen panelen engineering en assembleren voor de Noord-Amerikaanse en Canadese markt. Onze engineers hebben de kennis in huis om u wens om te zetten tot een ontwerp welke in overeenstemming is met de UL508A.

Lees meer.

Installatie

Wilt u dat wij uw panelen op locatie komen installeren? Dan is dit uiteraard mogelijk. Onze monteurs komen graag langs om uw installatie aan te sluiten volgens uw wensen. Om na de installatie samen met de de software-engineer de installatie inbedrijfstellen. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA-certificaat.

Leer meer.

Software engineering

Tia Portal

Onze software engineers zijn in staat om voor diverse PLC-fabricaten software te ontwikkelen. Samen met u zal het proces woorden doorgenomen waarna de software zal worden geschreven.
Tijdens dit proces zal u op de hoogte woorden gehouden van dit proces en de HMI-interface zal ter goedkeuring worden aangeboden.

Lees meer.